SSI International uses “NIHONSHU-NO-MOTOI The Textbook for INTERNATIONAL KIKISAKE-SHI” sold by FBO, a non-profit organization, as an official textbook.
NIHONSHU-NO-MOTOI |
|
◆Vol.1(173 Page) ◆Vol.2(136 Page) |
NIHONSHU-NO-MOTOI The Textbook for INTERNATIONAL KIKISAKE-SHI Ver.English General:3,300JPY(tax included) |
・Introduction ・Those who are needed now are “Kikisake-shi” The ability of providers is important precisely because it is a value-added product. Basic knowledge of various alcoholic beverages, food with palatability & beverages ・I Basic knowledge of alcoholic beverages ・II Product characteristics of main alcoholic beverages & palatability foodsBasic knowledge about sake ・I Raw materials ・II Production method ・III Indications ・IV History ・V Classification according to flavor characteristics (four types) ・VI Tasting ・VII Services ・Sake Sales Promotion *(A4) Edition / All Color / 299 pages |
NIHONSHU-NO-MOTOI * Traditional Chinese Ver.Chinese General:6,050JPY(tax included) |
各種酒類與嗜好性食品、飲品的基礎知識 ・第1章 酒類整體的基礎知識、商品特性及分類 ・第2章 各種酒類與嗜好性食品、飲品的基礎知識 日本酒的知識 ・第3章 原料 ・第4章 製造方法 ・第5章 日本酒的標示 ・第6章 歴史 ・第7章 香氣和風味特性分類(四大類別) ・第8章 品飲鑑定 ・第9章 服務 日本酒的銷活動 (A4 Version / 2 colors on the inside / 329 pages) |
SHOCHU-NO-MOTOI * Traditional Chinese |
各種酒類與嗜好性食品、飲品的基礎知識 ・第1章 酒類整體的基礎知識、商品特性及分類 ・第2章 發酵 本格焼酎・泡盛基礎知識編 ・Ⅰ 原料 ・ Ⅱ製造方法 ・Ⅲ 標示 ・Ⅳ 歴史 ・Ⅴ 香氣和風味特性分類(四大類別) ・Ⅵ 品鑑 ・Ⅶ 服務 本格焼酎・泡盛的銷活動編 (A4Version / ALL colors on the inside / 283 pages) |